kundvagn-knapp-41.png

Webbutik

Personknapp-37.png

Kursanmälan

datorknapp-41.png

Programservice

datorknapp-41.png

Läroportalen

Alfamax-logga-vit-transparent-236px-2.png

Läromedel och fortbildning

Läromedel
Kurser /

Kurser

Personuppgifter policy

Alfamax lämnar inte dina personuppgifter vidare till andra företag. Vi tar heller inte in några uppgifter om dig från andra företag.

När du går kurs hos oss, sparar vi en del av de uppgifter som du själv lämnar. I Alfamax kursregister sparar vi namn, e-post, födelseår, telefonnummer samt skolans namn och adress. Vi noterar vilka av våra kurser du går, samt skapar ett LärarID-nummer.

 

Dina uppgifter sparas i vårt register för att identifiera dig som kund, så att vi kan ge support och mejla relevant information i nyhetsbrev.

Support innebär att du kan kontakta oss i olika ärenden. Vi kan t.ex. ge pedagogisk information, verifiera att du kan beställa de läromedel som förutsätter kurs, skicka kursintyg och verifiera att du kan gå fortsättningskurs. Du står kvar så länge du önskar, dock längst till pension, då du raderas om du inte har begärt annat. Du kan när som helst be oss ta bort dina uppgifter från vårt kursregister. Du kan då inte längre få denna support.

Nyhetsbrev innebär att du får utskick via e-post några gånger per termin med pedagogiska tips, information om kommande kurser och uppdateringar av material, förmåner och relevanta erbjudanden. Om du vill fortsätta att få nyhetsbrev, behöver du inte göra någonting nu. Tänk bara på att meddela ny mejladress om du byter skola, annars tappar vi kontakten. Om du i framtiden vill avregistrera dig, kommer dina uppgifter att raderas. En länk för avregistrering finns nedtill i varje utskick. Du kan avregistrera dig från våra utskick och ändå stå kvar i kursregistret för support.

Vi har noterat att nyhetsbreven kan hamna i Skräppost eller stoppas av brandväggar. Kontakta oss därför gärna, om du inte har hört av oss på länge. Följ oss gärna på Facebook, där vi lägger ut en del av nyheterna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Alfamax Kundtjänst.

 

Pilen kortkurs

Pilen kortkurs är en populär endagskurs för skolor som har minst en lärare med Pilenutbildning och som behöver introducera fler.

 

Tanken är att läraren efter Kortkursen ska kunna börja undervisa med Pilen med stöttning av sina kollegor.

© Alfamax AB | Katrineholm | tel 0157-13123 | E-post: info@alfamax.se | Information om cookies